Instagram Silinen Hesap Nasıl Geri Alınır ?

Emre KURTOĞLU
0

Instagram Silinen Hesap Nasıl Geri Alınır ?

Öncelikle Instagram hesabınızın kesin olarak silinmiş olduğundan emin olmalıyız. Eğer hesabımız silinmiş ise ve kullanıcı adını girdiğimizde hiç bir hesap çıkmıyor ise hesabınızı silmiş olabilirsiniz. Fakat bu işlem Instagram hesabını dondurup geri alma işlemiyle karıştırılmamalıdır. Silinen hesabı geri alma işlemi için Instagram hesabı geri alma formu bulunmaktadır. Adım adım bu formda yer alanları uyguladıktan sonrasında silinen hesabınızı geri alabilirsiniz. Öncelikle yapmamız gereken şey ekte vermiş olduğum linkte ki forma tıklayın.


Ekte vermiş olduğum linke tıklayınız ve ardından yapmamız gereken işlemler ise :
  • İlk başta ki sorunun cevabını “Hayır” olarak seçin.
  • Nüfus cüzdanınızda ki “isminizi” ve “soyadınızı” girin.
  • Instagram “kullanıcı adınızı” girin.
  • Instagram hesabınızın kayıtlı olduğu “e-posta” adresinizi girin.
  • Ve bulunmuş olduğunuz “ülkeyi” yazın.
  • Burada ki alanları doldurduktan sonrasında “Gönder” butonuna basın.

Ardından gönder butonuna bekledikten sonrasında ise bilgileri doğru girdiyseniz yapmanız gereken tek işlem biraz beklemek olacaktır. Eğer bilgileriniz doğru girilmiş bir şekilde ise mail kutunuzu açtığınızda “The Instagram Team” dan bir mail alacaksınızdır. Maili açtığınızda size sayılardan oluşmuş bir kod verecek ve sizin bu kodu bir kağıda el yazınız ile yazıp yüzünüzün göründüğü bir fotoğraf çekmenizi isteyecektir. Çektiğiniz fotoğrafta dikkat etmeniz nokta elinizin de kağıdı tutarken gözükmesi olacaktır. Maili fotoğrafınız ile cevaplayabilirsiniz.
Ardından Instagram silinen hesabı geri getirme işleminin başarı olması için tek yapmanız gereken şey beklemek olacaktır. Instagram hesabınızın geri getirilebilmesi tamamen Instagram ekibinin çabukluğuna bağlı bir iştir. 

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)